Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (3.13 secunde)
Viorel Ene, presedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor a declarat ca acest gest este ilegal si deschide calea legalizarii terorismului politic in Romania.
Ilustrativ pentru politica sa de cadre este ca l-a angajat ca specialist financiar pe fostul prim-secretar UTC al judetului Bihor, Viorel Sabau, absolvent al Academiei PCR "stefan Gheorghiu”.
La randul sau, presedintele filialei PUNR, Viorel Cotutiu, a respins vehement ideea de unificare propusa de Boc, spunand ca aceasta provine dintr-un incident izolat, cand un presedinte de organizatie PUNR si-a anuntat intentia de a se inscrie in PD.
Concret, se sustinea ca doar Viorel Hrebenciuc reusise sa acceada din nou in structurile de conducere, in timp ce alte nume celebre (DIP, Pascu, Vacaroiu) cazusera cu brio la examen.
In aceasta categorie, Basescu i-a inclus pe Corneliu Iacobov si Viorel Hrebenciuc, a€žoameni dovediti in interiorul dosarului ca fiind elemente masive de fraudarea€œ.
Deschizand mitingul, vicele PSD Viorel Hrebenciuc a lansat celor peste 20.000 de participanti un apel la “continuitate si stabilitate“.
Deputatul PNL Mona Musca s-a autosechestrat ieri in Camera Deputatilor, in semn de protest fata de refuzul lui Viorel Hrebenciuc (vicepresedinte PSD) de a-i da stenogramele sedintelor Comisiei parlamentare de redactare a legilor electorale.
Pentru a veni in sprijinul amatorilor, le atragem atentia doar ca miza din acest an este mult mai importanta decat in perioadele precedente, prin urmare este cazul sa ridice pretul si sa ceara garantii pentru a nu pati ca altii - de exemplu fostii democrati Alexandru Sassu, Simona Marinescu, Sorin Vornicu si Viorel Pana, lasati de izbeliste de PSD dupa ce s-a folosit de ei in mandatul proaspat incheiat.
La fel de pornit impotriva strategiei ministeriale s-a aratat si Viorel Paunescu, actionar important la hotelul Rex si presedinte al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania, care i-a recomandat Sulfinei Barbu sa treaca plajele in administrarea hotelierilor, deoarece nu s-a facut o analiza judicioasa a situatiei.
Prin demisia consilierului local Viorel Oleniuc - membru PNL - incompatibil pentru aceasta functie odata cu numirea sa la conducerea Sanatoriului Balnear Mangalia, locul acestuia a fost luat de Sorin Cucoranu, urmatorul pe "lista" Partidului National Liberal din localitate.
Miron Mitrea i-a anuntat si pe cei trei vicelideri ai grupului PSD, si anume pe Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu si Valeriu Zgonea.
In locul acestuia a fost numit Viorel Scurtu, care a detinut functia de director adjunct in cadrul Companiei Nationale CFR Infrastructura.
- Viorel Hrebenciuc (fosta eminenta cenusie a carei revenire in fruntea partidului arata clar gravitatea crizei prin care trece PSD).
Pentru a mai atenua ceva din penibilul situatiei, Viorel Hrebenciuc s-a grabit sa sustina ca anuntarea semnarii protocolului "a fost o greseala tehnica”, explicatie care insa nu a convins pe nimeni.
Pe de alta parte, Viorel Hrebenciuc, lider al PSD, a declarat, dupa o intalnire cu conducerea UDMR, ca varianta alegerilor anticipate ar putea conveni “si PSD-ului“.
Sedinta de plen a inceput cu un moment de reculegere pentru comemorarea evenimentelor din urma cu 15 ani de la Timisoara, oras pentru care ziua de 17 decembrie este o zi de doliu, dupa cum a subliniat deputatul de Timis Viorel Oancea.
Urmarind de fapt un dublu scop - razbunarea pe UDMR si afectarea imaginii Aliantei "D.A.” - PSD, prin persoana lui Viorel Hrebenciuc, s-a grabit sa sustina ca negocierile dintre PSD si UDMR au esuat din cauza "pretentiilor exagerate ale maghiarilor”, care doreau autonomie pe criterii etnice pentru asa numitul Tinut Secuiesc.
Realizand ca este vorba de fortarea regulamentului, daca nu cumva chiar incalcarea lui, Viorel Dumitrescu - PRM - si Ion Iliescu - PSD - au refuzat onoarea.
Functia de prefect este dorita insa si de democratii Claudiu Ardelean, Vasile Lohan si Viorel Vasvari, dar si de presedintele PUR Satu Mare, Radu Pop.
In traducere, aceasta inseamna ca noua conducere a PSD-ului va contine vechi si binecunoscute nume - gen Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Octav Cozmanca, etc - in timp ce Iliescu si Nastase vor trona in fruntea partidului pe post de presedinte si presedinte executiv sau presedinte de onoare si presedinte pur si simplu.
google-analytics.com